AKTUELLE PROJEKTER

marts 2017

FORESIGHT Climate & Energy Business Spring/Summer 2017

In this issue of FORESIGHT Climate & Energy Business we go in search of a cure for renewables cannibalisation.


Annoncering

Målrettet annoncering

Kommunikation slår fejl, hvis den ikke rammer den rigtige målgruppe. Målret din annoncering med First Purple, og sigt mod netop din målgruppe. Vi kender dine udfordringer som annoncør og står klar til at rådgive dig med udgangspunkt i dine behov, så din annonce får den fulde effekt.

En stærk annonce er et værdifuldt visitkort for din virksomhed. Din annonce står stærkere, hvis den placeres i det rigtige medie. Mediet har en betydning for effekten af din annonce. Hvem vil du identificeres med, og hvordan ønsker du, at andre skal opfatte dit brand? Hos First Purple kan vi tilbyde dig annoncering i seriøse medier sammen med andre anerkendte virksomheder.

Vi kender vores magasiner og målgrupper. Vi ved, hvilke personer der ser din annonce og i hvilken sammenhæng. På den måde kan vi sikre, at din markedsføring er målrettet og har relevans for modtageren.

Vil du profileres sammen med nogle af de største aktører inden for branchen?

Print er den optimale opmærksomhedsskaber

Printannoncer har en langtidsvirkende effekt, der leder op til fordybelse og eftertanke.

Printmediet rummer ingen forstyrrelser fra mails, skype-opkald eller lignende og har derfor en højere involveringsgrad og koncentration fra læseren. Derudover er print fysisk og vækker, som det håndskrevne postkort, en anerkendende følelse af, at nogen har tænkt på dig og gjort sig umage.

Hos First Purple Publishing arbejder vi dagligt med at skabe printudgivelser, hvor mange tusinde modtagere kan mærke, at afsenderen har gjort sig umage.

Skal vi producere din annonce?

Er dit mål at annoncere så effektivt som muligt? Så lad First Purple producere din næste annonce!

Når du producerer en annonce, er det visuelle udtryk altafgørende. Hos First Purple udfører vi individuel annoncerådgivning og hjælper dig med at producere din annonce. Vi har et hold af dygtige og kreative folk til at varetage dine behov og ønsker til din næste annoncering.

Giv os et kald, hvis du vil have vores hjælp til at producere din grafiske annonce.

Kontakt
Kristian Dickow

Kristian Dickow

Telefon +45 30680740

E-mail kd@firstpurple.com

Download