HAR DU MIN. TO ÅRS BEVISELIG SUCCES MED ANNONCESALG?

Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed, der producerer printmedier i højeste kvalitet?

 

First Purple Publishing søger en målrettet Account Manager, som vil få ansvar for at sælge high-end-annoncering.

ARBEJDSOPGAVER
Sælge højkvalitets-annonceringsløsninger til marketingchefer, direktører og andre centrale beslutningstagere i førende private og offentlige virksomheder.

DEN RETTE PERSON
Det er vigtigt, at du bevarer et positivt mindset, også når du bliver udfordret. Du besidder en god portion vindermentalitet, du ser en stor værdi i at udvikle dig selv, og du kommunikerer tydeligt og overbevisende – også med tunge beslutningstagere.

Du er ambitiøs, selvkørende og resultatorienteret, og du har udpræget forretningssans. Du skal desuden kunne fremvise imponerende salgsresultater/flotte referencer.

FIRST PURPLE TILBYDER
Account Managers er et afgørende aktiv i First Purple. Derfor vil dine salgsteknikker blive videreudviklet og udfordret på daglig basis. Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor tempoet er højt og miljøet uformelt.

Der vil for den rette profil være store udviklingsmuligheder, hvor Key Account Manager er et naturligt next step.

Der er tale om en fuldtidsstilling med individuel grundløn og attraktiv provisionsordning.

ANSØGNING
Lyder det interessant? Så er du meget velkommen til at sende ansøgning og CV til Kristian Lee Dahm Dickow på kd@firstpurple.com, mrk. “Account Manager”. Du er også velkommen til at ringe på +45 30680740, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

skaermbillede-2016-10-19-kl-15-18-59
skaermbillede-2016-10-19-kl-15-20-08