Om First Purple

First Purple Publishing er et forlag med speciale i magasinproduktion og er født ud af en fælles idé om at skabe unikke specialmagasiner for interessante mennesker og virksomheder.

First Purple Publishing har eksisteret siden sommeren 2011. Vi tror på, at det trykte medie er en værdifuld kanal til fordybelse og eftertanke. Når det vel at mærke er skræddersyet og serveret så direkte som muligt til den helt rigtige modtager og i en kvalitet, der får modtageren til at åbne øjnene.

First Purples mission er at bidrage til værdiskabelse for samfundet gennem kommunikation med substans og relevans. Kunden får et full-service printbureau, der leverer høj kvalitet.

Digitaliseringen er uden indvendinger en god ting. Og alt, der bør være digitalt, bliver digitalt. Det gode ved det er, at det tvinger printmediet til at være af høj, høj kvalitet. Dårlige printmedier har ingen fremtid.

I First Purple er vores fokus high-end publishing, og vi gør en dyd ud af at matche vores kunders præcise behov. Verden er vores legeplads og vores netværk af kompetencer er faktisk uden grænser. Til glæde for vores kunder betyder det, at vi kan gå langt for at finde de helt rigtige specialister (f.eks. skribenter) inden for alle brancher – selv de meget komplicerede.

I vores erfaring med medieproduktion indgår specialmagasiner til brancher som handel, rådgivning og videnservice, revision, transport, olie og gas, energi og klima, vindmøllekraft, shipping, oplevelse og velfærd, lægemidler, offentlig-privat samarbejde med mere.

Alle disse brancher har vi hjulpet med at blive hørt af deres kernemålgruppe. Vi ser vi frem til at gøre det samme for jer.

Kunne du tænke dig at blive en del af First Purple?

Det kan du blive på flere måder. Læs mere om hvordan herunder.

Praktikanter

Freelance

MØD VORES TEAM

Thomas Refdahl

Board member

M info@firstpurple.com

T +45 3119 4000

First Purple

Kasper Thejll-Karstensen

CEO

M kk@firstpurple.com

T +45 3143 4114

Kristian Dickow

Kristian Dickow

CCO

M kd@firstpurple.com

T +45 30680740

Lars Just

Lars Just

Photographer

M photosbyjust@gmail.com

T +45 21800008