Praktikant

Bliv en del af et magasin, der sætter nye standarder for klimajournalistikken

Vil du være med til at formidle om den grønne omstilling til et globalt publikum? Vil du prøve kræfter med at udvikle identitets- og marketingsindsatsen hos et ungt mediehus i rivende udvikling? Og tør du tage et stort ansvar? Så er det dig vi har brug for. First Purple Publishing søger en universitetsstuderende til et 4-6 måneders praktikophold med start i august 2017.

Hvem er vi?
Hos First Purple er vi vilde med printmediets kvaliteter i almindelighed og magasiner i særdeleshed. Vi producerer specialmagasiner for nogle af de største aktører i dansk erhvervsliv og udgiver selv magasinet FORESIGHT Climate & Energy Business Denmark, som samler de bedste erfaringer fra den grønne omstilling og formidler dem til resten af verden.

Hvem er du?
Som praktikant vil du få et hovedansvar i udviklingen af First Purples kommunikations- og marketingsindsats med størst fokus på magasinet FORESIGHT. Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en relevant universitetsuddannelse inden for kommunikation, marketing, multimedie design, medievidenskab eller lign.
  • Er selvstændig, ambitiøs og ikke bange for at tage ansvar.
  • Har en god visuel forståelse.
  • Kan formulere dig sikkert på skriftligt dansk og engelsk.

Hvad skal du lave?
Du bliver ansvarlig for drift og udvikling af kommunikationen i virksomheden i tæt samarbejde med First Purples projektledere og direktion. Du kan forvente at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver, der bl.a. vil indebære udvikling af kommunikationsstrategier, online markedsføring, social media management, webredigering, videoproduktion, eventkoordinering samt administrative ad hoc opgaver – alt sammen for både First Purple og magasinet FORESIGHT. Derudover får du et unikt indblik i produktionen af magasiner og forståelse for både de kreative og forretningsmæssige sider af processerne.

Vi tilbyder:

  • Spændende praktikophold i en ung, dynamisk virksomhed med rum for nye idéer.
  • En høj grad af ansvar, vekslende arbejdsopgaver og stort læringspotentiale.
  • Grundig indsigt i de redaktionelle processer, der ligger bag driften af et magasinforlag.

Vi er et kontor med ca. fem faste medarbejdere samt en række faste freelancere, der holder til på Vesterbrogade i København.

Lyder det interessant?
Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning, CV og evt. relevante eksamenspapirer på info@firstpurple.com, mrk. ”Praktikant”. Ansøgningsfristen er d. 10. april 2017 kl. 16.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen. Vi er fleksible med forløbets længde og startdato, men du skal kunne stå til rådighed i min. fire måneder. Stillingen er ulønnet, men du bliver gratis en del af vores frokostordning.

Du er velkommen til at kontakte CEO Kasper Thejll-Karstensen på kk@firstpurple.com eller tlf. 31 43 41 14, hvis du vil vide mere om stillingen.

Udtalelse fra en tidligere praktikant

Det har først og fremmest været enormt lærerigt at være praktikant hos First Purple. Jeg har fået lov til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver og er herigennem blevet meget skarpere på mine egne interesser og evner ift. marketing og kommunikation. Derudover har jeg haft stort ansvar, hvilket har udviklet mig rigtig meget og givet mig stor selvtillid.
Sidst, men absolut ikke mindst, har det været et skønt team at være en del af og jeg har på intet tidspunkt følt at jeg “bare” var praktikant.
– Charlotte Wolff-Sneedorff, praktikant i foråret 2016.

image1