Vi tilbyder

First Purple producerer printmedier. Så enkelt er det. Fra magasiner i oplag på flere tusinde eksemplarer til eksklusive ’coffee table books’ i nogle få hundrede eksemplarer.

I får alt, lige fra koncept, redaktion, design og produktion, til tryk og distribution. Du bestemmer, hvilke ydelser du vil have vores hjælp til.

Vi har ingen fastansatte på den redaktionelle side, men arbejder i stedet med et stort netværk af de bedste freelance journalister, redaktører, fotografer m.fl.. Det betyder, at vi kan samle et projekthold med lige præcis de kompetencer, der er brug for til dit projekt. Det holder dine omkostninger nede og kvaliteten af produktet i top.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og udarbejder derefter en plan og et budget. Først når I har besluttet jer for den løsning, der passer jer bedst, går vi i gang med at producere jeres udgivelse.

Print er et mere komplekst medie, end mange tror. Der er mange ubekendte, når man skal gennemtænke en tryksag, og man møder mange barrierer, som ikke findes i de ”nemme” onlinemedier. Vi er eksperter i at følge projekter helt til dørs og sørge for, at alle led i processen forløber gnidningsfrit.

Vi tilbyder printløsninger både med og uden annoncesalg. Vores salgsafdeling er uddannet til at fungere som repræsentanter for jeres virksomhed og præsentere jeres udgivelse for relevante interessenter på seriøs og respektfuld vis. Se, hvad vi kan tilbyde inden for medieproduktion nedenfor.

Magasiner

Rapporter

Annoncering

Bøger